top of page
R-5171389-1386446004-6131.jpeg.jpg

Wynona - Santiago

Trackliste

 1. After The Downfall

 2. Three Roads

 3. Santiago

 4. Strange Wings

 5. Tramontane

 6. Northern Winds

 7. In The Woodlands

 8. Cloudy Bell

 9. Skogen

 10. The Saddest Cowboy Of Them All

 11. Dust

 12. Every Morning

 13. Shooting Stars In August

I starten af Maj måned 2003 slog Wynona sig ned i en ødegård langt væk i de svenske skove og indrettede der et studie som skulle danne udgangspunkt for indspilningerne til Wynona’s 2. album ”Santiago”.

Intentionerne omkring indspilningerne var for det første at overføre den fantastiske livelyd og stemning, der er til Wynonas koncerter, til plade, men derudover var det også at skabe en mere organisk og varm lyd og skærer produktionen indtil benet så sangene ville fremstår mere helstøbte og måske ikke så stiløvelsespræget som på det ellers glimrende debutalbum ”Lost Hill”.

Missionen må siges at være lykkedes i en sådan grad, at man fristes til at sige, at det perfekte Wynona-album er blevet lavet! Det er stadig Camilla Munck’s unikke og kraftfulde stemme, der er selve omdrejningspunktet i Wynonas musik og det er også stadig den amerikanske new country - og rootsscene kombineret på smukkeste vis med den skandinaviske musiktradition der er grundelementerne i sangskrivningen, men det hele er bare ligesom blevet bedre. Det er ikke country-musik men derimod flotte popsange med et uimodtståeligt twist.

 

Sangene, produktionen, sammenspillet – ja selv Camilla Muncks fantastiske stemme lyder bedre og ”Santiago” er så absolut et seriøst bud på årets danske album 2003.

bottom of page