top of page
R-1247018-1528050445-5191.jpeg.jpg

Trackliste

1. You Should Smile But You Cry

2. Memories Open Fire

3. The Men Behind The Moon

4. It's Just A Game

5. Your Little Booties

6. Lovers Anonymous

7. Joe Meek Shall Inherit The Earth

8. Amber Green

9. The God Of Odd

10. I Know You're Going To Love My Sad Song

11. About People And What They Do

12. Sky Hook Calamity

13. Bleeder's Guild
 

Bonus Tracks

Good-evening Song

Drapes

Knucklehead 2004 Re-revisited Slight Return

The Bleeder Group - Sunrise

The Bleeder Groups dobbeltvinyl “Sunrise” smadrede alt da den blev udgivet i 2004 og har siden da opbygget et ry som et af de bedste danske albums nogensinde. Vinyludgaven har nærmest været udsolgt siden den udkom. Nu genudgives den uomgængelige plade i en ny tidssvarende master og med opdateret grafik på Record Store Day d. 26. september 2020.

 

“Sunrise” er guitarorienteret rock i alle mulige afskygninger. Et studie i kreativitet og legesyge. En manifestation af genrens mange muligheder. Bag det hele står dansk rocks store guitarmagiker Peter Peter Schneidermann, backet op af nogle landets bedste musikere. Bleeder dukkede uventet op til overfladen efter mange års hi til en in-store release i forbindelse med deres 25 års jubilæum og udgivelsen af Pusher II og 3 soundtracks. Siden spillede de deres første officielle show siden 2004 på et udsolgt Alice i København få dage inden lockdown, og i efteråret afholdes intense koncerter med den opdaterede gruppe, der både består af originale medlemmer og helt spæde skud på den danske rockstamme.

 

The Bleeder Group 2020 er: Bjørn Banke, Kaspar Luke, Mads Richter, Mads Yobo Jørgensen, Peter Kyed, Rune Haaning Thøgersen, Povl Kristian og Peter Peter.

bottom of page