top of page
PRESSEFOTO_6720x4480_LOWRES-scaled-1440x

Diskografi

Peter Wangel

Peter Wangel har taget hul på et nyt kapitel i sit musikalske virke. Hans tidligere elektroniske musikprojekt, der slet og ret hed ‘Wangel’, er lagt til side til fordel for et genreskifte til dansksproget singer-songwriting, arrangeret, akkompagneret og produceret af Nikolaj Nørlund.

På Peter Wangels album 'Omfartsvej', som udkom 13. november 2020, er den tidligere melankolske poplyd skiftet ud med en mere åben og autentisk musik, der emmer af nærvær og fortællinger om alt fra trivielt familieliv til udsatte skæbner på samfundets bund.

Første smagsprøve fra albummet, titelsangen ‘Omfartsvej’, udkom fredag den 21. august. Nummeret er et af pladens mere upbeat, men rummer en barsk og direkte fortælling om en mand, der er blevet forladt af både kone og venner, og som styrer uden om de svære følelser for at køre direkte mod afgrundens rand.

Peter Wangel er ikke bange for at se nærmere på de svære spørgsmål i livet, og med hans kommende album har han fundet frem til et særligt rum, hvor det er muligt for ham uden omsvøb at udtrykke de barske sider af virkeligheden

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page