top of page
R-1734003-1239909944.jpeg.jpg

Trackliste

  1. My Girl You Blush

  2. When Cushions Were Softer

  3. I Dream Of Cities

  4. Through Loopholes With Love

  5. Tonight Might Prove To Be Your Only Chance

  6. Single Glamorous Woman

  7. Who Served Caviar In The Sky

  8. Thieves Like Us

  9. To The Lighthouse

  10. Be Kind To My Mistakes

Moi Caprice - You Can't Say No Forever

Det er snart 3 år siden at moi Caprice udsendte deres debutalbum Once Upon a Time In the North. Et album der gjorde rent bord med hele 5 singler i heftig rotation på Danmarks Radios P3, og som med legende lette indiepopsange markerede gruppen som et af de mest originale bud på ny dansk musik, langt væk fra popsangens klichéformler, men med en iørefaldende smitsomhed der har skabt en stor og trofast fanbase over hele landet.

 

Nu er moi Caprice endelig klar med You Can’t Say No Forever, og det er med stolthed at vi nu kan præsentere et ambitiøst og uimodståeligt værk, der med strandhugst i det moderne kulturhistoriske landskab sampler tendenser og tanker fra folk som Dylan Thomas, Virginia Woolf, Robert Altman, Cassius Clay og F. Scott Fitgerald i fortællinger om kærlighed og begær, storbyens dragende neonlys, bristede illusioner og den eksistentielle angst for at træffe valg her i livet.

You Can’t Say No Forever er samtidig en tilbagevenden til gruppen mørkere sider, guitarfladerne er trukket skarpere op og der har sneget sig flere elektroniske elementer ind i et lydbillede der placerer sig et sted mellem navne som Mercury Rev og Depeche Mode og med tråde tilbage til sen-70’ernes David Bowie.

 

Albummet er indspillet mellem august 2004 og januar 2005 og produceret i samarbejde med den tidligere Moon Gringo producer Fridolin Nordsø og mixet af Gareth Jones, som er kendt for sit samarbejde med store navne som Depeche Mode, Interpol, Nick Cave and the Bad Seeds, Erasure og Einstürzende Neubauten.

Første single To The Lighthouse gik direkte ind som Ugens Uundgåelige på P3 og har kun skabt endnu større forventninger til You Can’t Say No Forever der nu for alvor placerer gruppen i den absolutte superliga af danske rockbands.

bottom of page