top of page
AnnaValgreen2.1 (1).JPG

Anna Valgreen

Anna Valgreens stemme emmer af nærvær og tekster der bygger på personlige livserfaringer, som hun hjemme fra stuen på Nørrebro inddrager i musikalske folk og vise kompositioner, der er mættet af billeder. Stemningerne er intime, intense og ærlige. Hun trækker især på inspiration fra litteraturens metaforiske billedsprog og kunstnere som Leonard Cohen og Sibylle Baier.

 

Den finmaskede og legende folk forener Anna Valgreen med intime og længselsfulde musikalske rum. Hendes første dansksprogede album ‘Lydløst Spor' udfolder stærke og nærværende sange om kropslighed, natur, forgængelighed og stilstand.

 

På albummet bevæger Anna sig fra den lettere skrabede og minimalistiske alternative folk scene over i den mere rockede, amerikanske singer-songwriter scene. Albummets nerve befinder sig balancerende mellem et sprog og en stemning, der læner sig op ad både det fine og det rå, det distancerede og det nærværende, som tilsammen skaber et hudløst ærligt, lyrisk og billedligt univers. Den smukke dansksprogede plade Lydløst Spor bidrager med et intenst og bankende hjerte for teksternes og stemmens nærvær og personlighed.

Diskografi

  • Lydløst Spor (2022)

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page