Jomi_Liveterligebegyndt_foto_Sigrun_Gudb

Jomi

Jomi er kunstnernavnet på den danske kunstner, sangskriver, musiker og sanger Signe Høirup Wille-Jørgensen. Hun har tidligere spillet i indie-rockgruppen Murmur og er fortsat en fjerdedel af Speaker Bite Me, og Jomi Massage er ligeledes en blanding af støjrocksinger-songwriter og avantgarde.

Som Jomi har hun spillet sammen med Bl.a. Luke SutherlandMaria Laurette FriisEblis AlvarezBirgitte AlstedHenriette SennenvaldtJacob Munck og samarbejdet med forfatteren Anne Lise Marstrand-Jørgensen. Hun har desuden lavet musik til en række film, teaterstykker og radiodramaer og spillet samt kurateret en række unikum koncerter. I 2013 dannede hun selskabet The Being Music.

I 2018 debuterede Jomi som forfatter med bogen "Priktegning over et år" udgivet på Asger Schnacks Forlag og i oktober 2021 udgiver hun sin første plade i samarbejde med Glorious Records. 

Første single er "Livet er lige begyndt", der udkommer den 11. juni 2021. 

Diskografi

  • Aloud (2004)

  • From Where No One Belongs, I Will Sing (2005)

  • Skandinaviske Klagesange (2006)

  • From Where No One Belongs, I will sing... 2005/2007 (2007)

  • Dråbers Logik (2012)

  • Primitives (2013)

  • Ritualer for Fællesskaber (2016)

  • Ditte & Louise / Score (2018)

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram