top of page
unnamed_edited.jpg

Diskografi

Album

Elou Elan

Hvis du er bekendt med Elou Elan, er du heldig, for så ligger du inde med koordinaterne til én af de bedst skjulte skatte på den danske musikscene. Bag kunstnernavnet finder man sangerinden Eva-Louise Rønnevig, der var medlem af den anmelderroste gruppe Host, og igennem mange år har medvirket som korsangerinde for Nikolaj Nørlund og Niels Skousen.

Den dansk-norske sangerinde debuterede under solo-aliasset Elou Elan i 2011 med et album, der bl.a. modtog fem stjerner i GAFFA, og den indflydelsesrige DJ og pladeselskabsejer Gilles Peterson udvalgte tilmed nummeret "Sunday Times" til én af hans anerkendte Brownswood Bubblers-kompilationer. Gennembruddet lod dog af uransagelige grunde vente på sig, men efter ni års pause er Elou Elan tilbage med albummet That Ocean.

Albummet er produceret i samarbejde med Brian Batz fra bandet Sleep Party People, hvilket har trukket musikken i en mere ambient retning, som Elou Elan betræder med ufattelig ynde. GAFFA kvitterede igen med fem stjerner og kalder That Ocean et ”lavmælt storværk fra dansk-norsk kæmpetalent”.

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
bottom of page