top of page

< Tilbage

R-1353953-1585159667-4839.jpeg.jpg

Trackliste

 1. Brain Cloud

 2. Chimneys Stood Like Monuments

 3. 1925

 4. Poltergeist

 5. Restless Ship

 6. My Reflection Decays

 7. ...

 8. The Woods

 9. The Reverend And The Scientist

 10. I Met Her AKA The Flesh

 11. Rough Diamonds

 12. Fatal Twist Of Fate

 13. The Wagon

Cartridge - Fractures

Cartridge udsender 7. januar 2008 deres andet album ”Fractures”, som efter den den hæsblæsende debut "Enfant Terrible" viser helt nye sider af det dengang unge band.

 

Cartridge's musikalske udvikling er gået i en søgende retning, hvor der eksperimenteres med arrangementer og melodiøsitet - for nogle måske på bekostning af den hektiske energi, der prægede ”Enfant Terrible” – og dette giver ikke blot et mere varieret udbud af numre, men også de enkelte numre dybde og hver for sig høj grad af eksistensberettigelse.

 

Variationen spænder lige fra det calypso-lydende indie-hit 'The Woods' til ska-pop-nummeret 'Poltergeist' med mange klassiske indie-mellemstationer, hvor stemninger, arrangementer, tekster og musikalsk udforskning går op i en højere enhed.

 

Albummet blev, bortset fra grundsporene, til i et sommerhus nord for Århus, hvor bandet var bosat, og med Casper Henning Hansen og Jakob Millung fra moi Caprice som producer-par skabtes der her en atmosfære af holdånd; en ånd, der tydeligt høres på albummet.

 

I sommerhusets have blev coverfotoet i øvrigt til. Coveret er bortset fra meget få elementer taget som et foto, hvor titlerne eksempelvis er skrevet med sejlgarn snoet om knappenåle på træplanker – et arbejde, der i øvrigt tog bandets bassist det meste af to herlige sommerdage i august.

 

”Fractures” er ligesom debutalbummet skabt i samarbejde med det tyske indieselskab Records & Me, og det udsendes i april i Tyskland, Østrig og Schweiz, hvorfor det meste af foråret fra februar til midt i maj stod på koncerter i disse tre lande samt Danmark.

bottom of page